Profil

/ /

Med mere end 15 års erfaring fra autoriserede bilforhandlere besluttede jeg i begyndelsen af 2016, at det var på tide, at skabe branchen et nyt og bedre ry. Med min store passion for biler og mit ønske om at skabe de bedste og mest trygge rammer for mine kunder, har jeg bygget min forretning op om 3 kerneværdier:

  1. Ærlighed

Når du køber en ny bil hos mig, er det vigtigt, at du får den bedste behandling og et ærligt svar. Det betyder, at du ikke skriver under på en købsaftale, før vi begge er tilfredse med dit køb. Jeg står altid klar til at give dig den bedste rådgivning, når du skal have ny bil og vi tager afsæt i dine behov.

  2. Loyalitet

Jeg har sørget for, at skabe de bedste forudsætninger for dig, når du skal have ny bil.  Med en lang række samarbejdspartnere, så kan du altid få hjælp til det du har brug for både før, under og efter dit køb.  Det er et stort fokusområde hos mig, at du har lyst til, at anbefale mig, som din foretrukne bilforhandler til din nabo, kollega eller bedste ven. 

Jeg har ingen ambitioner om, at drive min virksomhed til en stor virksomhed, men i stedet har jeg stærk om ambition om, at du får den bedste service og at blive din foretrukne bilforhandler.

  3. Gennemsigtighed

Når du vælger, at købe din nye bil hos mig, så bliver du ikke fanget af alt det, der står med småt. Sammen gennemgår vi din købsaftale og hvilke behov du har, så du får præcis det du har brug for, hverken mere eller mindre. Jeg sælger biler, men med stor respekt for dig som menneske. Når du køber bil hos mig, så skal du have en god mavefornemmelse, når du går herfra. Derfor er der ingen skjulte ting og du får altid et ærligt svar fra mig.

 

Med de 3 kerneværdier som grundsten hos din bilforhandler kan du føle dig helt tryg, når du har brug for en ny bil.  Kig ind forbi butikken og få en snak med mig omkring dine muligheder for, at få skiftet din nuværende bil ud med en ny. Jeg står klar til, at give dig en god købsoplevelse.