Motorkontor

/ /

Lad mig om- eller indregistrere din, så slipper du for, at skulle ind på motorkontoret og stå i kø, for at hente dine nummerplader! – Hos Harvej Larsen Automobiler kan jeg nemlig meget mere end på at købe og sælge brugte biler. Jeg er også et autoriseret motorkontor. Det betyder, at du får hjælp til at omregistrere din bil. Ligesom jeg også udlevere dine nummerplader med det samme, når der er brug for nye nummerplader.

Hos mig er der ingen lange køer og langsommelige processer. Jeg skal blot bruge en original registreringsattest på den bil du vil have omregistreret samt gyldigt ID (pas, kørekort eller lignende). Så er du så godt som køreklar!         

Når du skal have omregistreret/lavet et ejerskifte eller du skal have nye nummerplader til din bil, så er følgende priser gældende:

Nummerplader kr. 1380,-

Ejerskifte/omregistrering kr. 480,-

Udover køb og salg af bruge biler, så er jeg også din lokale bilforhandler, der guider og hjælper dig igennem hele processen. Du får hjælp til omregistrering af din nye brugte bil, finansiering af bil samt tegning af bilforsikring.

Hos Harvej Larsen får du altså alt i én bilforhandler og slipper for, at bruge unødvendig tid på administrative ting. Det hjælper jeg nemlig dig med!

Har du spørgsmål til omregistrering/ejerskifte af din bil, så er du velkommen til at kontakte mig eller komme forbi forretningen.