Tryghed i købsprocessen

/ /

Når du handler hos Harvej Larsen Automobiler er garanti altid en selvfølge på din nye bil. Hos mig får du nemlig altid 6 måneders garanti på din bil. Det betyder helt konkret, at du udover købelovens får en bedre aftale, når du køber bil hos mig.

Det er et vigtigt fokusområde for mig, at du føler dig tryg og har en god mavefornemmelse, når du køber bil hos mig. Derfor vil jeg selvsagt også gøre mit til, at det skal blive en god oplevelse for dig, når du køber ny bil.  Det er derfor jeg giver dig hele 6 måneders garanti på din nye bil.

Med en garanti på 6 måneder behøver du ikke frygte, at der kommer kedelige overraskelser med i dit køb af din nye bil. Garantien indebære reparation af de dele på bilen, som ikke betegnes som sliddele og hvor du ikke kan fravælge reparation f.eks. på en gearkasse.

Skulle der modforventning opstå komplikationer og du har brug for, at gøre brug af din garantiordning, så stiller jeg naturligvis en lånebil til rådighed i mens du venter.

Inden levering bliver din bil altid gennemgået på et værksted for fejl og mangler. Du kan derfor være helt tryg ved, at købe bil hos Harvej Larsen Automobiler.

Inden du skriver under på din købsaftale gennemgår vi naturligvis også din garanti ordning, for når du handler hos mig skal du føle dig tryg og vores aftale skal naturligvis også være gennemsigtig.

Vil du høre mere om din garanti ordning på din bil, så er du velkommen til at kontakte mig eller kigge forbi butikken, så skal jeg hjælpe dig med svar på dine spørgsmål.