Forsikring

/ /

Hos mig slipper du for, at skulle gennem utallige bilforsikringer, før du finder det bedste tilbud. Jeg kan nemlig tilbyde dig en attraktiv bilforsikring hos min samarbejdspartner Mondux. 

Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring på sin bil i Danmark, som de fleste nok er bekendt med, men kun valgfrit om du ønsker en kaskoforsikring, når du skal tegne bilforsikring. Hos mig får du hjælp og vejledning, så din bil bliver forsikret på bedst mulig måde. Det kan nemlig påvirke din privatøkonomi, hvis ikke du har den bilforsikring på din bil, som passer til dit behov og din bil.

Hos Mondux har de sørget for, at det både er nemt og enkelt at tegne en bilforsikring.  Ikke mindst er en bilforsikring igennem Mondux overskuelig og uden uoverskuelige betingelser. Nedenfor kan du se nogle af de mange fordele du som kunde kan opnå ved at tegne din bilforsikring gennem Mondux:

 

Ansvar- og kaskoforsikring fra 2.995 kr. pr. år.  

Reparation foretages på godkendte værksteder. Det er din sikkerhed for, at din bil er gode hænder, når uheldet er ude.

Overskuelig og nem opgørelse

Mulighed for vejhjælp og lånebil

Anbefalet af over 650 bilforhandlere i hele landet

 

Der er også en række andre fordele ved, at lade mig hjælpe dig med at tegne din bilforsikring i gennem Mondux. Der er nemlig ingen præmieregulering ved uheld, du har ubegrænsede kilometer og samme pris ved hængertræk.

Derudover er de fleste bilforsikringer også begrænset af, at du skal have en vis alder. Det er ikke tilfældet hos Mondux og samtidig har du mulighed for månedlig betaling, såfremt du ønsker dette.

 Jeg står gerne klar til, at fortælle meget mere om mit samarbejde med Mondux.  Kontakt mig i dag eller besøg min forretning.

Læs mere om Mondux og deres tilbud her : http://www.mondux.dk/